Lopovi se spremaju za “party” – odnijeli cigarete, alkohol, glazbenu liniju i novac!

Policiji je jučer prijavljen čitav niz krađi koje su se dogodile kroz proteklih nekoliko dana. Kad se sav “plijen” zbroji, dobije se recept za tulum iz tinejdžerskih snova – “cuga”, “pljuga”, “mjuza” i naravno – hrpa para. Idemo redom:

U noći sa srijede na četvrtak, u Slivnici je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna, a u istoj toj noći netko je u Preku provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjaka te otuđio alat i glazbenu liniju ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U ponedjeljak je pak, u Ninu još uvijek nepoznati lopov iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio alkoholno piće vrijedno nekoliko tisuća kuna, a jučer je u ugostiteljskom objektu u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj iz novčanika u vlasništvu 23-godišnjakinje otuđio nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih njih podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu, pa će se jednom kad budu pronađeni konačno i upoznati te možda i zajedno “partyjati” u ćeliji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...