Marachino bar je za vas pripremio puno dobrih događanja!

Maraschino bar Zadar idealno je mjesto za noćni život i za najbolji vikend provod, a tijekom proteklih mjesec dana posjetitelji su mogli uživati u mnogobrojnim koncertima – od značajnih imena sa hrvatske estradne scene do brojnih bendova koji se još uvijek probijaju kako bi postigli svojih “pet minuta pod suncem” na glazbenoj sceni.

Tijekom proteklog vikenda zadarsku publiku ugodno je iznenadio bend “Mjesni odbor”, poznatiji po pjesmi “Mande mande”. Potaknuti promoviranjem dobre glazbe i time da zadarskoj publici omogućimo da imaju gdje izaći vikendom, Maraschino bar već od ovog vikenda priprema pravu glazbenu poslasticu. Ono što je bitno za naglasiti – ulaz na sve koncerte koje najavljujemo je BESPLATAN.

Maraschino bar od nedavno se uključio u projekt “Đir po Varoši” ( četvrtak je TOP!) te se službeni after nakon Arkade, Kulta i Dišpeta održava upravo u ovom popularnom zadarskom klubu.

Petak, 18. ožujka: GRETTA –   U goste ponovno stiže bend Gretta. Naime, Zagrebački rock kvartet Gretta objavio je dugoočekivani, četvrti studijski album “Boje i mirisi”. Zahvaljujući odlično prihvaćenim singlovima “Malena”, “Sreća”, “Sjaj” i “Daleko je”, osvojenom Porinu za najbolju vokalnu suradnju, brojnim energičnim nastupima diljem Hrvatske, koncertima u maloj i velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova te nedavnoj pobjedi na prestižnom “Karlovačko RockOff festivalu”, novi je studijski album “Grette” postao jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja 2015. godine.

U Zadru će predstaviti nove pjesme, a posjetitelje kluba će u sam koncert uvesti zadarski bend Epilog. Epilog je već nastupio u Maraschina otvorivši koncert kada je nastupala Vatra. Nakon koncerta za dobru energiju u klubu pobrinut će se DJ Robert MKC.  Ulaz za sve posjetitelje je besplatan , a početak koncerta najavljen je za 23:30 sati.

Subota, 19. ožujka : BELFAST FOOD –  U subotu će se u Maraschino baru održati  AFTER ST.PATRICKS DAY  i veliki Jameson green party uz koncert benda BELFAST FOOD.  Za ovaj riječki glazbeni je sastav malo tko nije čuo, a dan sv. Patrika teško može proći bez njih i njihove glazbe inspirirane upravo – Irskom. Glazba koju sviraju spaja njihova iskustva u Irskoj glazbi sa vlastitim glazbenim stremljenjima koja zalaze i u druge glazbene vode. Na koncertima također uz autorske uradke, sviraju i neke irske originalne skladbe te sve ono što osigurava dobru glazbu i provod na njihovim koncertima. Nakon koncerta za dobru energiju u klubu pobrinut će se DJ Robert MKC.  početak koncerta najavljen je za 23:30 sati.

Petak , 25. ožujka: VAFAKOOLERS – Ovaj zadarski bend već je u nekoliko navrata nastupio u Maraschino baru, a obzirom na odličnu atmosferu tijekom svih dosadašnjih koncerata, upravo ovaj bend postao je čest gost u našem klubu. Sviraju disco, funk, pop, r’n’b, soul, funky house i ukoliko ste željni dobre boogie zabave i disco ritmova – obavezno posjetitelj njihov koncert. Za warm up i after koncerta zadužen je resident  DJ BEGO. Ulaz je besplatan, početak koncerta predviđen je za 23:30 sati.

Subota, 26. ožujka : FILIP DIZDAR –  Maraschino bar za veliki pred uskršnji koncert priprema gostovanje  Filipa Dizdara. Talentirani mladi glazbenik ima novi singl i video spot za pjesmu “Našao sam te”. Glazbu i tekst potpisuju Alan Dović i Filip Dizdar, a Alan je bio zadužen i za produkciju. Bubnjeve je odsvirao Nikola Babić, bas Denis Marijanović, klavijature Viktor Lipić i Hrvoje Ivančić, a mastering je odradio Dragutin Smokrović-Smokva. Za pjesmu “Našao sam te” snimljen je i spot, koji je režirao sam Filip. U spotu se pojavljuje i Filipov bend “Groovers” s kojim se trenutno zagrijava za nastup u klubu Maraschino u Zadru 26. ožujka.  Za warm up i after koncerta zadužen je resident  DJ Tomi.

Početak koncerta predviđen je u 23:30 sati – ULAZ BESPLATAN.

Nedjelja, 27. ožujka : TS LEGOLAS –   Iako su nedjelje rezervirane za odmaranje, za sve one željne zabave i plesa uz ritmove odlične glazbe – u nedjelju na Uskrs nastupa bend TS Legolas. Garantiraju dobru zabavu i ples do ranih jutarnjih sati jer ipak je ponedjeljak neradan stoga se možete malo više opustiti za uskršnji vikend. Osim benda za dobru atmosferu zadužen je i resident DJ Tomi.

Početak koncerta predviđen je u 23:30 sati – ULAZ BESPLATAN.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...