Maturanti, iskoristite besplatnu pripremu za maturu!

Pripreme za maturu nisu jednostavne, složit će se svi učenici završnih razreda srednjih škola. Posljednjih su godina sve popularnije pripreme za maturu, u nekim od učilišta. No, cijene nisu baš zanemariva stavka, pa si takav oblik pripreme za maturu ne mogu baš svi priuštiti. Od velike pomoći će stoga biti akcija studenata psihologije, koji će pomagati – besplatno!

Udruga studenata psihologije “Kasper” organizira treću godinu zaredom besplatne pripreme za maturu iz psihologije.

Makar je primarni cilj ovih priprema upoznati srednjoškolce s gradivom državne mature, ulaz je slobodan za bilo koga tko je zainteresiran iskoristiti subotu za upoznavanje s našom dragom znanošću.

Pripreme će trajati subotama, počevši od 5.ožujka, pa sve do 7.svibnja, u 12:30, te će ih voditi ukupno 12 studenata psihologije. Lokacija je zgrada “Starog kampusa”, na zadarskoj Rivi.

Plan predavanja je sljedeći:

05.03. Predstavljanje predavača i uvodni dogovor + Uvod u psihologiju
12.03. Osjeti i percepcija
17.03. Biološka psihologija
02.04. Emocije i motivacija + Ličnost i poremećaji
09.04. Učenje + Pamćenje
16.04. Razvojna psihologija
23.04. Mišljenje, inteligencija i kreativnost
30.04. Socijalna psihologija
07.05. Termin za ponavljanje gradiva

Kako bi mogli osigurati adekvatan prostor, organizatorima je nužno znati okviran broj polaznika, stoga se na vrijeme javite u Udrugu Kasper.

– Nadamo se što većem odazivu, te da ćemo se svi lijepo provesti i možda nešto usput i naučiti, kažu studenti psihologije!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...