Ministrima će se drastično rezati prava?

MOST nezavisnih lista smatra kako je doskočio problemu bacanja novca poreznih obveznika! Na društvenim su mrežama iznijeli prijedlog racionalizacije troškova kojim će se godišnje uštedjeti deseci milijuna kuna i ovo je njihov prvi reformski zakon. A znamo da su upravo na najavljenim reformama i “pobrali” glasove na izborima.

– Nakon provedene analize troškova, ministrica uprave Dubravka Jurlina Alibegović (Most nezavisnih lista) u Vladinu je proceduru uputila prijedlog izmjene Odluke o uvjetima korištenja službenih automobila, mobilnih telefona, redovnih zrakoplovnih linija, poslovnih kreditnih kartica, sredstava reprezentacije te načinu odobravanja službenih putovanja, piše MOST na društvenim mrežama.

Tako ministri više ne bi imali pravo na auto i vozača 24 sata dnevno, ne bi se na mobitele i hotele trošilo “koliko tko hoće”…

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ovaj je MOST-ov prijedlog je dočekan kao “prodavanje magle”. Malo tko uistinu vjeruje da će prijedlog proći, a još manje da će zaživjeti u praksi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...