Mlad si i kreativan? Izradi trofej za Wings for Life World Run!

Prema mnogima jedan od najinspirativnijih događaja na svijetu, nevjerojatna utrka koja u jednom trenutku zajedništva preplavi cijeli svijet emocijama, zasigurno je nadahnuće koje bi u svakom umjetniku pobudila radoznalost i more raznih ideja, koje je šteta ne realizirati.

Wings for Life World Run utrka svoje će treće izdanje doživjeti u 2016. godini, a tisuće trkača okupit će se na 35 svjetskih lokacija na šest kontinenata. Najuspješniji trkači sa sobom će, uz srce puno uspomena, ponijeti i trofej koji će biti vječni podsjetnik na uspjeh, njihov osobni, ali još važnije, uspjeh svih koji su zajedničkim snagama krenuli u ostvarenje plemenitog cilja.

Ove godine, svi mladi umjetnici, bilo da se radi o profesionalcima ili amaterima, imaju priliku svojim djelom ovjekovječiti ovu prekrasnu priču.

– Ako je umjetnost dio tvog života, pronađi inspiraciju i budi autor ovogodišnjeg Wings for Life World Run trofeja. Pokaži svoju viziju ovog neopisivog događaja i svoje umjetničko djelo podijeli s cijelim svijetom, pozivaju organizatori.

Svoj dizajn pošalji na [email protected] do 25. ožujka 2016. godine. Najkreativniji tvorac ideje samostalno* će potom izraditi trofej ovog globalnog sportskog fenomena. Troškovi materijala i izrade će biti pokriveni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...