Ne propustite COIN jazz night!

Nakon panel diskusije “Zalud zlato cilog svita – Mit ili realnost” koja će se održati u petak 25. ožujka 2016. s početkom u 18 sati, u novom i atraktivnom prostoru  zadarskog COIN-a (Put Murvice 16, 2. kat), ne propustite koncert jazz glazbe!

Prvi COIN jazz night, nastao u suradnji COIN-a i Koncertnog ureda Zadar, svojom će glazbom promovirati A.J. jazz trio kojega čine klavirist i voditelj Ante Jeličić, kontrabasist Josip Marcelić i bubnjar Vedran Supičić.

Radi se o ansamblu koji njeguje akustički zvuk te jazz glazbi pristupa kroz ravnopravnu ekspoziciju ritma i melodije te snažno koketiranje s improvizacijom. Jazz glazba je za A.J. jazz trio simbol slobode, jednakosti, otvorenosti, humanizma i stalne potrage. Takav stav može se prepoznati u svim skladbama koje izvode, a  potpisuje ih njihov voditelj, Ante Jeličić. Tako ćemo na koncertu koji će započeti u 20 sati imati priliku slušati skladbe Tilda (jazz valcer modalnog karaktera), Funny Tune ( eksperimentalna pjesma koja simulira pokret glazbom), Anna (jazz balada), Nuclear Blues (swing dvanaesterac atipične harmonijske progresije sarkastičnog zvuka), Latin Chanel (jazz inspiriran salsom), Bossa N’avi (bossa nova orijentalnog zvuka), Ribar (čuvena pjesma Vinka Coce obrađena u modern jazz maniri kao posveta pokojnom pjevaču) i brojne druge. A.J. jazz trio jedinstveni je jazz sastav koji djeluje na zadarskom području te se ponosi svojom nezavisnošću koja direktno utječe na njihovu estetiku koja ima slobodu biti sasvim izravna, iskrena i autentična.

Ulaz na koncert je slobodan.

Više o panel diskusiji i programu potražite ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...