Panel i jazz za Uskrs u Zadru

U petak, 25.3., u 18:00 sati u COIN coworking prostoru na adresi Put Murvice 16, 2. kat, organizira se panel diskusija pod nazivom “Zalud zlato cilog svita – mit ili realnost?”.

Sudionici rasprave razgovarat će o mogućnostima profesionalnog razvoja u Zadru i izvan njega. Svoje životne priče ispričat će nam Zadrani koji su se nakon završenog fakulteta i života u drugom gradu, odlučili vratiti u svoj rodni grad, kao i oni koji su zadarsku adresu zamijenili za adresu u nekom većem gradu. U raspravi će sudjelovati uspješni pojedinci različitih profesija, a očekuje se da će zanimljiva diskusija rezultirati novim smjernicama za razmišljanje, bilo da je riječ o razvoju tržišta, infrastrukture ili motivacijskih faktora za poduzetničke pothvate u Zadru.

Predviđeni sudionici su: Marko Mišulić (osnivač startupa Rentlio, Zadar), Renato Švorinić (ravnatelj HNK Zadar i basist jazz sastava Black Coffee, Zadar), Marko Baus (osnivač dizajnerskog studija Parabureau, Zagreb), Jakov Kolega (basist grupe Pavel, projekt menadžer tvrtke Agrarno savjetovanje i osnivač Craft Beer Festivala, Zagreb), te Mare Milin (samostalna umjetnica i profesionalna fotografkinja, Zagreb).

Nakon panel diskusije, u 20:00 sati planiran je prvi COIN jazz night kao rezultat suradnje COIN-a i Koncertnog ureda Zadar. Nastupit će sastav A.J. Jazz, jedinstveni jazz sastav koji djeluje na zadarskom području, a kojeg čine klavirist i voditelj Ante Jeličić, kontrabasist Josip Marcelić i bubnjar Vedran Supičić. Sudjelovanje na oba događanja se ne naplaćuje.

COIN coworking Zadar rezultat je projekta Coworking Zadar koji su provodile lokalne poduzetničke potporne institucije u razdoblju od 2014. do 2015., a koji je bio financiran iz IPA programa. Projektom je omogućena rekonstrukcija i opremanje coworking prostora u ulici Put Murvice u Zadru. Prostor je otvoren za korištenje bez naknade, a cilj je olakšati pokretanje poslovanja mikro poduzetnicima. Na površini od 360 m2 smješteno je 35 radnih jedinica, a prostor osigurava i drugu odgovarajuću infrastrukturu i usluge.

Cilj COIN coworkinga je unaprijediti poduzetničko okruženje u Zadru kroz različite oblike potpore, poticaja samozapošljavanja i razvoja inovativnih inicijativa. COIN coworking planira postati središnje mjesto za razvoj i rast mikro poduzetnika. Prostor će biti poligon za umrežavanje profesionalaca i zajednička platforma koja osigurava uvjete za razvoj, suradnju i usavršavanje svojih korisnika. Događanja planirana u narednom razdoblju dio su dugoročne orijentacije COIN-a koja predviđa suradnju različitih kreativnih pojedinaca zainteresiranih za razvoj lokalne zajednice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...