Pijan se zabio u Liburnijin autobus, pa suputnici još i fizički napali vozača

Naš čitatelj sinoć nam je poslao fotografiju prometne nesreće koja se “na prvu” nije činila jako ozbiljnom. No, priča koja je uslijedila nakon, nije niti malo bezazlena.

Sve se dogodilo u ulici Franka Lisice, kada je osobni automobil, Golf zadarskih oznaka, udario u stražnji dio autobusa Liburnije. Vozač autobusa se u jednom trenutku zastavio, a tada se na njega “naslonio” zadarski Golf kojim je upravljao 34 – godišnjak s 1,6 promila!

Iz automobila su izišli suputnici, u dobi od 34 i 31 godinu, koji su pokušali utjecati na Liburnijinog vozača da nesreću ne prijavljuje policiji. Nakon verbalnog, uslijedilo je i fizičko “uvjeravanje”; 31 – godišnji je muškarac udario vozača!

Stigla je i policija, koja ih je “deložirala” iz autobusa, a ljuti dvojac izvrijeđao je i policijske službenike. Jedan od njih se bacao po cesti ometajući tako policiju u obavljanju svog posla.

Epilog: trojka iz Golfa, vozač i dvojica suputnika, privedeni su uz prijave. Vozač je zaradio prijavu zbog izazivanja prometne nesreće, a njegovi prijatelji zbog napada na vozača autobusa, zbog vrijeđanja policijskih službenika i ometanja očevida.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...