Rekordan broj polaznika Dramske radionice Zvjezdice

Dramska radionica Zvjezdice nakon dvije godine ostvarila je osobni rekord po broju članova – čak 120 djece trenutno nosi časnu titulu člana!

Na žalost, takav rekord nosi i neke nedostatke, pa tako brojni moraju čekati red za upis koji je u ovome trenutku omogućen tek za jesenski termin. Pozitivna stvar je ta što Zvjezdice u odnosu na druge dramske skupine s razlogom trebaju imati listu čekanja – svaki sat je osmišljen, organizirane su tri premijere godišnje, a izrada lutaka i koješta drugo samo su neki od pluseva Dramske skupine Zvjezdice.

Dobar glas daleko se čuje pa se radi toga planira širenje na jesen, kažu iz Zvjezdica.

Voditeljica dramske skupine je diplomirana glumica i lutkarica Irena Bausović koja se, prema iskustvima djece i roditelja, uistinu posvetila uspjehu ove Dramske skupine. Briga za djecu odraz je toga, ali i briga za roditeljske financije zbog čega se prakticira model “drugo dijete gratis”.

Iz Zvjezdica poručuju kako uskoro slijede četiri premijere u tri različita mjesta – Ninu, Zadru i Bibinjama.

Ako želite da i vaše dijete bude dio ove divne priče na jesen, rezervirajte mjesto na broj mobitela 099/7519369 – mentalne pripreme za Božićnu predstavu već su u tijeku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...