U samom centru Biograda

Sljedeće subote treća međunarodna biciklistička utrka “Ulicama kraljevskog Biograda”!

Arhiva, ilustracija
Tamni način

U subotu 19. ožujka 2016. godine, u samom centru Biograda, sa startom ispred Gradske uprave na biogradskoj rivi vozit će se treća po redu kriterijska međunarodna biciklistička utrka pod nazivom „Ulicama kraljevskog Biograda“.

U utrci će se za mjesta na postolju u sedam kategorija nadmetati biciklisti i biciklistice iz Hrvatske, Poljske i Slovačke. Očekuje se nastup oko 160 biciklista.

U kružnoj utrci koja će prolaziti kroz sam centar i biogradsku rivu, sudjelovat će početnici mlađi kadeti, kadeti, mlađe juniorke, a za njih je predviđen start u 13 sati. Nakon toga će na stazu krenuti mlađe juniorke, juniori i elite W sa startom u 14:30 sati. Dužinu kruga 1375 metara osiguravat će PU Zadarska, Policijska postaja Biograd.

U stankama između utrka, nastupit će biogradske kraljice mažoret plesa, međunarodno poznate biogradske mažoretkinje koje djeluju u sklopu KUD-a „Kralj Tomislav“ kojim predsjedava Ljiljana Tomić.

Veliku biciklističku feštu „Ulicama kraljevskog Biograda“ organizira Grad Biograd na Moru u suradnji s Biciklističkim klubom Zadar, a pokrovitelji su Turistička zajednica Biograd i ovdašnja turistička agencija Sani Tours.

I tko zna, možda se baš u Biogradu iznjedri novi svjetski prvak u biciklizmu, poput aktualnog Michala Kwiatkowskog iz Poljske. Poljske ekipe upravo na biogradskom području imaju pripreme za novu sezonu.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar