Sljedeće subote treća međunarodna biciklistička utrka “Ulicama kraljevskog Biograda”!

U subotu 19. ožujka 2016. godine, u samom centru Biograda, sa startom ispred Gradske uprave na biogradskoj rivi vozit će se treća po redu kriterijska međunarodna biciklistička utrka pod nazivom „Ulicama kraljevskog Biograda“.

U utrci će se za mjesta na postolju u sedam kategorija nadmetati biciklisti i biciklistice iz Hrvatske, Poljske i Slovačke. Očekuje se nastup oko 160 biciklista.

U kružnoj utrci koja će prolaziti kroz sam centar i biogradsku rivu, sudjelovat će početnici mlađi kadeti, kadeti, mlađe juniorke, a za njih je predviđen start u 13 sati. Nakon toga će na stazu krenuti mlađe juniorke, juniori i elite W sa startom u 14:30 sati. Dužinu kruga 1375 metara osiguravat će PU Zadarska, Policijska postaja Biograd.

U stankama između utrka, nastupit će biogradske kraljice mažoret plesa, međunarodno poznate biogradske mažoretkinje koje djeluju u sklopu KUD-a „Kralj Tomislav“ kojim predsjedava Ljiljana Tomić.

Veliku biciklističku feštu „Ulicama kraljevskog Biograda“ organizira Grad Biograd na Moru u suradnji s Biciklističkim klubom Zadar, a pokrovitelji su Turistička zajednica Biograd i ovdašnja turistička agencija Sani Tours.

I tko zna, možda se baš u Biogradu iznjedri novi svjetski prvak u biciklizmu, poput aktualnog Michala Kwiatkowskog iz Poljske. Poljske ekipe upravo na biogradskom području imaju pripreme za novu sezonu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...