U Tkonu za Dan Narcisa prikupljeno preko 8 tisuća kuna

U Općini Tkon za Dan Narcisa kojim se obilježava Svjetski dan borbe protiv raka dojke pod motom “Naše zdravlje – Radost života” prikupljeno je 8.200,00 kuna za kupnju linearnog akceleratora za operativnu radioterapiju – nužnog uređaja u borbi protiv opake bolesti.

U akciju su uključene bile udruga žena “Kukljica” iz Kukljice, udruga “Kančolica” iz Kali, udruga “Luzor” iz Preka, KUD “Sv.Ante” iz Lukorana, udruga “Sv.Fume” iz Sutomišćice, udruga “Điran” i “Arija” iz Ugljana, udruga žena “Levanda” i KUD “Sv.Luka” iz Ždrelca, a podržao li su je načelnik Općine Tkon, Goran Mušćet i djelatnica TZ Tkon Adriana Benčić.

Prigodan program pripremile su “Kunjske mažuretkinje” i dječji zbor “Kunjski ćoci”, dok je pjesnikinja Rada Vrančić pročitala svoju pjesmu “Prijatelji u dobru i zlu”, napisanu povodom akcije.

Osma je ovo po redu akcija u kojoj zajedno sudjeluju mještani otoka Ugljan i Pašman – vidimo se sljedeće godine u Kukljici!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...