Ugljan i Pašman ujedinjeni u borbi protiv raka dojke

Pod sloganom “Naše zdravlje – radost života”, u subotu, 19. ožujka, od 10 do 12 sati, zadarska sekcija Europa Donna obilježit će Dan narcisa, svjetski dan posvećen borbi protiv raka dojke.

Ovogodišnja akcija nastavak je lani započete promocije kupnje linearnog akceleratora za operativnu radioterapiju. Aparat će pridonijeti uspješnijem liječenju, u sklopu nacionalnog programa liječenja raka dojke kojim se smrtnost smanjuje za 15 do 20 posto.

Domaćin akcije za otoke Ugljan i Pašman ovoga će puta biti Tkon, a organiziraju je TZ Tkon, KUD “Kunjka”, Pučki pivači Sv. Tome Apostola i recitatorica Rada Vrančić koja će ugostiti udruge žena iz Kukljice, Kali, Preka, Lukorana, Sutomišćice i Ugljana.

Dobrovoljni prilozi mogu se uplatiti na IBAN HR1323600001500051495 s naznakom Europa Donna Zadar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...