NEKA VAŠE DIJETE NAUČI PLIVATI U PLIVAČKOM KLUBU „ZADAR“

Završio tečaj obuke neplivača u PK Zadar

Arhiva, ilustracija
Tamni način

U Plivačkom klubu „Zadar“ završio je tečaj obuke neplivača. U ovoj grupi bilo je uključeno 15 malih neplivača. Nakon odrađenih 15 treninga djeca su u ponedjeljak 14.03. pred punom galerijom i trenerima demonstrirali što su naučili u proteklih pet tjedana.
Nakon završene provjere sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim malcima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Grupu malih neplivača u ovom turnusu trajanja od 15 sati vodili su treneri Željko Olujić i Lana Sigurin. U obuci su sudjelovali: Duje Babin, Gabriel Baričić, David Burčul, Donata Dellavia, Mare Gregov, Matej Ivanišević, Jure Koić, Tonka Medić, Ante Mihić, Nea Milinković, Benedikt Nimac, Pave Perović, Berto Perović, Matija Vukosav i Mia Vuletić.

Plivački klub „Zadar“ ovim putem poziva sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Za sve informacije i prijave u P.K. Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na [email protected] i [email protected] U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača P.K. Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

Ostavi komentar koristeći Facebook