Akcija “Moj Sukošan bez azbesta”

Udruga “Moj otok” provodi akcije i kampanje zamjene azbestnih krovova i fasada diljem Hrvatske, a sada je na red došao Sukošan.

28. 04. 2016. godine u u 18 sati Udruga će održati predavanje u Domu mladeži Sukošan.

Inače, ovo je najbrže rastuća ekološka akcija koja se trenutno poduzima na našim prostorima i vjerujemo da će mnogima biti zanimljiva i korisna. Akcija se sada dodatno nadopunjava i energetskom učinkovitošću koju provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Na 78 izuzetno posjećene prezentacije u 14 županija bilo je više od 6000 posjetitelja koji su se upoznali s novostima dosadašnjih postignuća po ovom pitanju, što možete vidjeti na stranici www.mojotok.info.

– Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja, odnosno uklanjamo izvor malignih oboljenja i stvaramo ljepši ugođaj, a Hrvatsku pretvaramo u poželjniju turističku destinaciju, kažu organizatori.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...