Biljana Borzan razveselila Laticu, Dom za odgoj djece i mladeži u Zadru i Centar za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov

Ugodno iznenađenje stiglo je ovih dana Zadranima iz Bruxellesa! Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan poslala je slatke poklon pakete djeci u Dječjem vrtiću Latica, Domu za odgoj djece i mladeži u Zadru, te štićenicima Centra za rehabilitaciju u Sv. Filipu i Jakovu.

Erol Gaši i paketi Biljane Borzan

Radi se o sredstvima koje svaki eurozastupnik dobiva za vlastitu promociju (tiskanje letaka, brošura, i sl.), a koje je zastupnica Borzan odlučila potrošiti na korisnije stvari.

Tako je, nakon donacije pidžamica za novoređenčad hrvatskim bolnicama, zastupnica odlučila donirati slatke poklon pakete za djecu diljem Hrvatske.

Paketi Biljane Borzan

Poklon pakete je Zadranima u ime zastupnice Borzan uručio njezin lokalni asistent Erol Gaši.

– Zastupnica Borzan je na ovaj način odlučila iskoristiti novac namijenjen za vlastitu promociju, čime se sredstva troše na korisne stvari, a ujedno se pomaže i rad hrvatske industrije. Tako smo već imali jednu akciju s Kanditom, pidžamice za novoređenčad je proizvela jedna tekstilna tvrtka iz Samobora, a ova akcija provodi se s tvornicom Zvečevo, rekao je Gaši.

Na taj način su slatki poklon paketi stigli i do Zadarske županije, a vjerujemo kako će ovakvih akcija i u budućnosti biti još.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...