Danas se otvara Zagreb Auto Show powered by INA Class

Nacionalna dragocjenost Zagreb Auto Show međunarodno je priznati događaj od posebnog društvenog i medijskog značenja za Republiku Hrvatsku, sajam koji se brižljivo priprema s puno strasti i ljubavi, njeguje i kontinuirano poboljšava svakim novim izdanjem, miljenik medija, Salon kojeg izlagači prihvaćaju i u potpunosti podržavaju, a posjetitelji obožavaju i s nestrpljenjem očekuju.

Od 1996. godine član je elitne svjetske obitelji salona automobila OICA, Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila.

Zagreb Auto Show 2016 održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Kako bi se Salon pripremio na najvišoj razini, u pripremu i realizaciju projekta izravno su uključeni Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba, Zagrebački holding i Zagrebački velesajam. Razumijevajući važnost multiplikatorskih efekata za gospodarstvo Grada, kao i promotivnu poruku koju kroz Salon automobila odašiljemo iz Zagreba u svijet, Turistička zajednica Grada po prvi puta je uključena u operativnu pripremu, kako bi destinacija grada Zagreba postala još privlačnija inozemnim, ali i domaćim turistima.

Na nadolazećem Zagreb Auto Show-u posjetitelji će moći pogledati omiljene brendove vozila u premijernim izdanjima, od kojih će mnoga biti prva pokazivanja odmah nakon Salona u Ženevi.

Nastupa ukupno 440 izlagača iz 33 zemlje na 70.000 m2 – 14 paviljona i otvorenog prostora. Ukupno ima 70 PREMIJERA; AUTOMOBILI – 4 svjetske vicepremijere i 34 hrvatske premijere; 2 koncepta AUDI e-tron quattro concept i MAZDA-KOERU koncept SUV; GOSPODARSKA VOZILA – 4 svjetske premijere, 1 svjetska vicepremijera, 3 europske vicepremijere i 2 hrvatske premijere te MOTOCIKLI/ČETVEROCIKLI – 22 hrvatske premijere. Prisutan je 81 brand automobila, motocikala i gospodarskih vozila; 29 automobilskih marki, 35 marki motocikala, 17 marki gospodarskih vozila. Prvi put na Salonu automobila prisutna su dva hrvatska proizvođača električnih vozila i skutera.

DUGI PETAK – HUMANO SRCE ZAGREB AUTO SHOW-a

Prvi dan Zagreb Auto Show-a otvoreni smo za posjetitelje od 16,00 sati. Radno vrijeme je do 21.00 sat, a u petak, 8. travnja radno vrijeme Salona je produljeno do 23.00 sata.

Istu večer će se održat humanitarni koncert gdje će sav prihod od prodanih ulaznica u razdoblju od 19.00 – 22.30 sati biti darovan KBC Sveti Duh, Klinici za ginekologiju, za kupnju specijalnog nastavka za ultrazvučnu sondu. Nastupaju Natali Dizdar, Dj Akademija i ostali izvođači.

ZAGREB AUTO SHOW pruža potporu oboljelima od epilepsije obilježavanjem Ljubičastog dana, svečanim defileom oldtimer vozila i bikera od Trga bana Josipa Jelačića do Zagrebačkog velesajma, 09. travnja u 10,30 sati.

Očekuje vas šest dana zabave i adrenalina; PIT Stop na Trgu bana Josipa Jelačića, Kvartoteka, Izbor zvijezde Salona, Auto Moto Forum, Karting utrke u paviljonu 35, susreti Bikera i Moto Alka, DJ Akademija, Crazy Cars – kaskaderski auto-moto show, Harley Show, Old Timer Show, Automodeli na daljinsko upravljanje: izložba i utrke, Izložba maketa željeznica te malih modela automobila, FSB racing team – Mladi & inovativni studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje predstavljaju svoje bolide i mnoga druga događanja.

BOGATA NAGRADNA IGRA – FREE WI FI ZONE

I ove godine pripremili smo bogatu nagradnu igru koja će sigurno oduševiti sretne dobitnike.
Glavna nagrada je Volkswagen Up!

Tijekom trajanja Zagreb Auto Show-a, Zagrebački velesajam s partnerom tvrtkom VipNet omogućit će u WIFI FREE ZONAMA korištenje bežičnog pristupa Internetu za posjetitelje.

U pretprodaji ulaznice se mogu kupiti na većini benzinskih postaja INA – Industrija nafte d.d. u Zagrebu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...