Drugi krug izbora za načelnika

Mještani Kolana svoje izbore shvatili najozbiljnije; Trenutno najveća izlaznost u Hrvatskoj!

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Drugi krug izbora za načelnika Općine Kolan je u tijeku, a mještani Kolana, Kolanjskog Gajca i Mandra danas će izabrati Josipa Zubovića ili Šimu Gligoru za tu poziciju.

Do 11:30 sati, javlja DIP, na birališta je izašlo 22,78% svih glasača u Općini Kolan, odnosno 180 od 790 osoba.

U usporedbi s drugim mjestima koja su se danas također našla na biralištima, izlaznost u Kolanu se može okarakterizirati kao “pristojna”.

Podatke o izlaznosti doznat ćemo još jednom, u 16:30 sati.

Podaci o izlaznosti u 16:30 sati

Do 16:30 sati na izbore za načelnika Općine Kolan izašlo je ukupno 503 od 790 birača, što je čak 40 birača više nego u isto vrijeme na prvom krugu izbora za načelnika općine, održanom 20. ožujka.

Postotak izlaznosti je 63,67% što je neusporedivo veća izlaznost nego u drugim gradovima i općinama Hrvatske gdje se danas glasuje u drugom krugu za načelnike i gradonačelnike. Dokaz je ovo da su mještani Općine Kolan ove izbore shvatili poprilično ozbiljno pa će biti zanimljivo vidjeti kolika je bila ukupna izlaznost nakon što se prebroje svi listići.

Inače, na prvom krugu za izbor načelnika glasovalo je ukupno 610 osoba, a važećih je listića bilo 601.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

1 Comment

Click here to post a comment
  • Kolanci su 03.04.2016. zatvorili vrata “Pakla” i otvorili vrata “Čistilišta” koji će trajati do svibnja 2017 godine a onda će ući u “Raj” Konačno da je Duh sveti prosvjetlio Kolancima pamet jer u Kolanskoj općini živi 56 fakultetski obrazovanih ljudi i to bi bila katastrofa da nastave preživljavanje na čelu sa “ovisnikom”
    Šime Gligora je načelnik općine Kolan kojeg Kolanci zaslužuju,čovjek obrazovan, obiteljski čovjek vrijedan poštovanja jer on poštiva svakog čovjeka,
    Šime svaki finiš traži šprint!
    Presjednica HSU-a općinska organizacija Kolan
    Marija Oštarić

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar