Doris Pinčić svjetla pozornice na jedan dan zamijenila hrvatskom farmom

Doris Pinčić odlučila je svjetla pozornice na jedan dan zamijeniti posjetom jednoj od hrvatskih farmi. Tako je dan provela na najstarijoj i najvećoj hrvatskoj farmi za tov junadi. U društvu rukovoditelja Farme junadi Poljanski Lug, Ante Radovčića, saznala je sve odgovore na pitanja koja su je zanimala.

Kako se u posljednje vrijeme dio njenog posla veže i za hrvatsku gastro scenu, ovaj posjet osigurao joj je i mnogo zanimljivih saznanja o podrijetlu PIK pakiranog svježeg mesa koje s ponosom nosi oznaku Meso hrvatskih farmi.

Bilo mi je jako zanimljivo vidjeti otkuda dolazi meso, jer mi je izrazito bitno da za svoju obitelj nađem nešto što je zdravo i domaće. Moja obitelj konzumira tri mesna obroka tjedno i stoga mi je stvarno važno da je meso proizvedeno u strogo kontroliranim uvjetima, a sad sam se u to i osobno uvjerila te mirna srca mogu kupiti meso s hrvatskih farmi. Posebno mi se svidio proces od polja do stola. Direktno na ovoj farmi mogla sam vidjeti gdje nastaje hrana s kojom se životinje hrane. Sve je jedan zaokruženi ciklus i sve što se događa tu je u našoj blizini. To rade naši ljudi i to je super stvar. Nastavit ću konzumirati takvo meso sa svojom obitelji, istakla je Doris Pinčić, zadovoljna nešto drugačijim, novim iskustvom.

Podsjetimo, PIK Vrbovec prvi je i najveći nositelj oznake Meso hrvatskih farmi na hrvatskom tržištu crvenog mesa, društveno je odgovorna kompanija koja potiče razvoj hrvatskog sela i domaćeg gospodarstva, brinući se pritom o dobrobiti životinja na farmama, ali i vodeći računa o zaštiti i očuvanju okoliša. PIK svježe pakirano meso dolazi na stolove potrošača s više od 100 farmi diljem Hrvatske, a može se kupiti u više od 500 Konzum prodavaonica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...