Grad Zadar zapošljava na dva radna mjesta!

Grad Zadar objavio je dva natječaja za radno mjesto u dva Upravna odjela. Svaki od natječaja otvoren je za jednog zaposlenika ili zaposlenicu, a prije sklapanja radnog odnosa provest će se provjera izvrsnosti u kvalitetama koje se traže od budućeg zaposlenika.

Upravni odjel za komunalne djelatnosti Grada Zadra zapošljava na radnom mjestu zamjenika pročelnice na neodređeno vrijeme, a zaposlit će se neki od kandidata koji ispunjavaju sljedeće uvjete: magistar struke/stručni specijalist društvenih znanosti-pravo ili ekonomija, tehničkih znanosti; najmanje 5 godina radnog iskustva u struci; položen državni stručni ispit za rad u tijelima uprave ili bez položenog državnog stručnog ispita uz obvezu polaganja u zakonskom roku. Svi potrebni detalji nalaze se ovdje.

Drugi natječaj raspisan je pri Upravnom odjelu za financije Grada Zadra koji traži vježbenika na određeno vrijeme od 12 mjeseci. Poseban uvjet koji kandidat ili kandidatkinja treba ispunjavati je srednja stručna sprema ekonomske struke, upravne ili opće struke, a ostali detalji dostupni su na sljedećem linku.

Planirate se prijaviti?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...