Pet od petnaest missica

Izabrano prvih pet finalistica izbora za Miss Hrvatske 2016.; Miss Zadarske županije bira se uskoro!

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Polako se popunjuje popis od 15 finalistica koje će se u lipnju boriti za titulu Miss Hrvatske 2016. i odlazak na prestižno natjecanje za Miss Svijeta.

Za sada su nam poznata pet imena: Miss Ličko-senjske županije Dolores Džolić, Miss Zagreba i Zagrebačke županije Antonela Ivanović, Miss Koprivničko-križevačke županije Marinela Miklečić, Miss Primorsko-goranske županije Nina Jelenković te Sara Vukušić koja je prije nekoliko dana postala Miss Požeško-slavonske županije.

„Raspored regionalnih castinga i izbora sve je zgusnutiji i popis finalistica se iz tjedna u tjedan popunjuje! Usporedo s izborima diljem Hrvatske odvijaju se i intenzivne pripreme za veliko finale na kojem ćemo izabrati najljepšu od najljepših i kojoj će aktualna misica Maja Spahija predati raskošnu krunu zlatarne Prahir.“ – kaže Maja Vračarić, direktorica izbora za Miss Hrvatske.

Regionalna natjecanja se nastavljaju prema planu pa se tako u subotu 23. 04. u koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu  bira Miss Varaždinske županije. Četvrtak, 28. 04. rezerviran je za izbor Miss Zadarske županije koji će se održati u Hotelu Ilirija Resort u Biogradu na moru, a Miss Šibensko-kninske županije bira se 29. 04. u Makari klubu na šibenskoj plaži Banj.

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske 2016. možete pratiti na internetskoj stranici www.miss.hr ili na www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/.

Ostavi komentar koristeći Facebook