Luka Modrić ne ide na pripreme 
za Euro!

U subotu je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Ante Čačić, sa svojim pomoćnikom Antom Mišom, bio u Gelsenkirchenu i gledao utakmicu Schalke – Bayer Leverkusen. Nažalost, izbornik nije dugo gledao Jedvaja jer zbog ozljede (kontuzija metatarzalne kosti) morao je izaći već u 32. minuti. Ali, Jedvaj nije sporan, bit će putnik za Euro.

Izbornikova turneja po Europi

Dan poslije, Čačić i Miše produžili su do Mönchengladbacha, gdje su bili nazočni okršaju Borussije i Hoffenheima, čiji je napadač Andrej Kramarić također uskočio u “francuski vlak”. Njemačka je turneja, inače, bila predzadnja u Čačićevim planovima uoči Eura, sljedećeg bi tjedna trebao posjetiti europski istok. Posjetit će Vedrana Ćorluku u Moskvi, a svoje će radne putešestvije i druženja s reprezentativcima okončati u Kijevu, gdje će razgovarati s Domagojem Vidom i kapetanom naše nacionalne vrste, Darijom Srnom.

Naputovao se Čačić ovoga proljeća, posjetio je svakog našeg reprezentativca, želio je upojedinačnim razgovorima upoznati karakter i osobnost igrača koje ima u svlačionici. U Engleskoj je, pak, posjetio i bivšeg izbornika Slavena Bilića, koji mu je prenio svoja iskustva vođenja momčadi s dva Eura (2008. i 2012. godine).

Uđe li madridski Real u finale Lige prvaka (28. svibnja u Milanu), Luka Modrić i Mateo Kovačić preskočit će kompletne pripreme za Francusku! Veći je problem, naravno, s Modrićem, koji igra cijelu sezonu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...