Najluđe rođendansko slavlje pripremaju Electronic SOUL & Butters

Za manje od mjesec dana, točnije 21. svibnja, u Starom kazalištu lutaka u Zadru održat će se vjerojatno najluđi rođendanski party kojega je zadarska elektronska glazba ikada vidjela – Electronic SOUL & Butters B-Day Party!

Organizator najavljuje prije svega pregršt odlične glazbe koja će se protezati od Deepa, Housa, Tech Housa pa sve do Techna, ali koliko čujemo vaše uši neće biti zatrpane, već će se raditi o smislenoj cjelini.

Biti će to jedna prava priča koja će imati uvod, zaplet, vrhunac, rasplet i nažalost kraj, kažu zaduženi za organizaciju.

Postava koja će vas cijelu noć (od 22 sata do 6 sati ujutro) držati na nogama je sljedeća:

JURI PAIK (Sit Down recordings)
SCHEVA (Uno, Family Grooves, Fobia)
GROOVE MASTERS (ESW)
BUTTERS (4M Recordings, Electronic SOUL)

Upad na rođendanski party iznosi 30 kuna, mala cijena za sve što je najavljeno!

Inače, ako vas zanima još informacija o događanju koje ovdje najavljujemo, uvijek ih možete doznati na Facebooku eventu gdje možete označiti i onu malu rubriku “Dolazim” kako biste potvrdili da ste tu noć s Electronic SOUL-om, Buttersom i ostalim partijanerima.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...