Najsretniji parovi razgovaraju o ovome

Iskrena komunikacija u vezi jedan je od temelja uspjeha, a kako veza traje, tako i teme o kojima se svakodnevno razgovara postaju sve škakljivije.

No, ako mislite da je najintimnija tema za razgovor seks, niste u pravu – tema koja se najčešće izbjegava među partnerima zapravo je probava!

Stručnjaci za veze tvrde da je otvoren razgovor o probavi vrhunac intimnosti u ljubavnom odnosu, a što je još zanimljivije, pokazalo se da su takvi parovi i – najsretniji.

Većina žena tu je prilično zatvorena pa uglavnom i skriva odlazak na WC od svog partnera, a i teže im je komunicirati o tome, pogotovo u slučaju da imaju nekih probavnih poteškoća koje se manifestiraju tamo gdje i kraljica ide pješke …

S druge strane, muškarci su bitno otvoreniji po tom pitanju, ponekad toliko da će ih njihova draga opaliti nečim po glavi kako bi zaustavila lamentiranje o dosezima na WC školjci.

Sve u svemu, ako ćemo poslušati stručnjake, obavljanje nužde pred partnerom i otvoren razgovor o probavi pokazatelj su da nemate tajni jedno pred drugim i da ste – sretni. Pa vi sad ovo primjenite kako mislite da je pogodno za vas.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...