Obećao dati pekaru beskućniku, ali se predomislio

Francuski pekar, koji je obećao da će ostaviti svoju pekaru beskućniku koji mu je spasio život, promijenio je mišljenje i dao mu je otkaz.

Michel Flamant je zamalo umro od trovanja ugljičnim monoksidom. U posljednji trenutak spasio ga je beskućnik Jerome Aucant. Priča je objavljena u medijima nakon što je Flamant obećao da će čovjeku koji mu je spasio život prodati svoj biznis za jedan euro.

62-godišnji Flamant je rekao da je promijenio mišljenje nakon što je došao u svoju pekaru nešto prije ponoći i tamo zatekao svog nesuđenog nasljednika kako pije s “hrpom” prijatelja. “Prošli tjedan sam se vratio u pekaru oko pola jedanest, jedanaest navečer i otkrio da je Jerome napravio neku vrstu bara s vinom i pivom, a svi njegovi prijatelji beskućnici bili su u prostoriji s pećima. Rekao sam mu da se nismo tako dogovorili”, izjavio je Flamant za radio France Bleu.

Kazao je da ga je Aucant počeo vrijeđati i da mu je on onda rekao da spremi svoje stvari i ode. Flamant, koji dugo vremena poznaje Aucanta, obučavao je beskućnika za svog nasljednika i dao mu je ključeve od pekare prije planirane predaje lokala koja je trebala biti zaključena kasnije ove godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...