dao mu je otkaz

Obećao dati pekaru beskućniku, ali se predomislio

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Francuski pekar, koji je obećao da će ostaviti svoju pekaru beskućniku koji mu je spasio život, promijenio je mišljenje i dao mu je otkaz.

Michel Flamant je zamalo umro od trovanja ugljičnim monoksidom. U posljednji trenutak spasio ga je beskućnik Jerome Aucant. Priča je objavljena u medijima nakon što je Flamant obećao da će čovjeku koji mu je spasio život prodati svoj biznis za jedan euro.

62-godišnji Flamant je rekao da je promijenio mišljenje nakon što je došao u svoju pekaru nešto prije ponoći i tamo zatekao svog nesuđenog nasljednika kako pije s “hrpom” prijatelja. “Prošli tjedan sam se vratio u pekaru oko pola jedanest, jedanaest navečer i otkrio da je Jerome napravio neku vrstu bara s vinom i pivom, a svi njegovi prijatelji beskućnici bili su u prostoriji s pećima. Rekao sam mu da se nismo tako dogovorili”, izjavio je Flamant za radio France Bleu.

Kazao je da ga je Aucant počeo vrijeđati i da mu je on onda rekao da spremi svoje stvari i ode. Flamant, koji dugo vremena poznaje Aucanta, obučavao je beskućnika za svog nasljednika i dao mu je ključeve od pekare prije planirane predaje lokala koja je trebala biti zaključena kasnije ove godine.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar