Cestitka_Uskrs

Objavljen broj računa na koji možete uplatiti za office histeroskop

Liga protiv raka Zadar organizacijski je pomogla Udrugu prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije u organizaciji humanitarne akcije “Maslinarski marendin” koji će se održati danas ja u vremenu od 11:00 do 14:00 sati na Forumu. Tom prilikom prikupljat će se sredstva za nabavu office histeroskopa za potrebe Odjela za ginekologiju OB Zadar.

Ovim uređajem podiže se razina zdravstvene zaštite građana Zadarske županije, u prvom redu žena, i pomaže otkriti u ranoj fazi sve promjene u maternici. Kako bi prikupili što više sredstava, jer sam uređaj košta 150 000,00 (sto pedeset tisuća) kn, ali i da bi akcija što bolje uspjela i prikupilo se što više sredstava, pozivamo Vas da na izvršite uplatu na račun:

Liga protiv raka Zadar (Veslačka 12, Zadar 23 000)
IBAN: HR6024840081500196516
poziv na broj: 02
svrha: Maslinarski marendin

Račun je otvoren samo za ovu humanitarnu akciju sukladno Zakonu o humanitarnoj pomoći (NN 102/15) i koji se mora zatvoriti onog trenutka kada je humanitarna akcija dovršena, a uplaćeni iznos donacija doznačiti onome za koga se humanitarna akcija provodi.

– Koristimo priliku napomenuti Vam da Vaša uplata treba biti izvršena samo 29. travnja 2016. godine jer će nakon isteka roka same humanitarne akcije, ovaj poseban račun biti zatvoren za daljnje uplate, poručuju iz Lige protiv raka Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...