Ovo su prilike za duhovnu obnovu koje Nadbiskupija nudi u narednim danima

Molitveno bdjenje i duhovni susret očekuju sve katoličke vjernike u narednim danima na prostoru Zadarske nadbiskupije. Ako želite ispunjeniji duhovni život, ovo su prilike koje vam se nude.

1. Molitveno bdjenje za duhovna zvanja u Zadarskoj nadbiskupiji pod geslom ‘Milosrdni Otac’ održava se u četvrtak 14. travnja. Prvi dio bdjenja u 20,00 sati održava se u dvorani sjemeništa ‘Zmajević’ u Zadru. U 21,00 sat bdjenje se nastavlja u katedrali sv. Stošije u Zadru. Susret organiziraju sjemenište ‘Zmajević’ i nadbiskupijsko Povjerenstvo za duhovna zvanja i ministrante s povjerenikom don Stanislavom Wielinskim.

2. Dr. fra Ante Vučković, jedan od četvorice misionara iz Hrvatske koje je papa Franjo u jubilejskoj Godini milosrđa imenovao misionarem milosrđa, u nedjelju 17. travnja u župi sv. Anselma u Ninu predvodi jednodnevni duhovni susret. Ususret svibanjskoj jubilarnoj proslavi 500 godina od ukazanja Gospe od Zečeva u Ninu, u župnoj crkvi sv. Anselma u Ninu fra Ante Vučković u 11,30 sati predvodi misno slavlje s prigodnom propovijedi. U 17,30 sati molitvu krunice u župnoj crkvi predvodi molitvena zajednica Gospe od Zečeva. U 18,00 sati u župnoj crkvi sv. Anselma fra Ante će izlagati o temi ‘Životna radost i vjera’. Na susret pod motom ‘S Gospom od Zečeva u Godini Milosrđa’ pozvani su vjernici iz cijele Zadarske nadbiskupije, kao hodočasnici u središnje marijansko svetište u nadbiskupiji čuti svećenika koji papinim imenovanjem vjernicima donosi dodatni poticaj i milosni trenutak susreta u Godini milosrđa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...