PBZ Centru za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov donira 250 tisuća kuna

Svečano uručenje donacije PBZ grupe Centru za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov održat će se u ponedjeljak, 25. travnja u prostoru Centra. Donacija je u visini od 250 tisuća kuna, a filipjakovljanski Centar će ju primiti u sklopu humanitarnog projekta PBZ-a “Činim dobro svaki dan” i American Express kartice sa srcem.

Sredstva su namijenjena kupnji raznog namještaja, informatičke, metodičke i druge opreme za brojne kreativne radionice te medicinskih i ortopedskih pomagala, kako bi se unaprijedila kvaliteta života korisnika Centra za rehabilitaciju sv. Filip i Jakov.

Projektom “Činim dobro svaki dan” PBZ grupa pomaže dva značajna projekta za dobrobit djece i mladih u Hrvatskoj: “Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi” Ministarstva socijalne politike i mladih te “Praćenje djece s neurorizicima” Ministarstva zdravlja na način da za svaku transakciju koja je napravljena American Express karticom sa srcem donira po jednu kunu za ova dva projekta, u omjeru 50:50, pišu iz PBZ-ovih odnosa s javnošću.

Centar za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov 26. je donacija po redu od strane PBZ-a, a najavljeno je kako će događanju prisustvovati i ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...