Penny iz Teorije velikog praska kupila hrvatskog konja

Zvijezda TV serije ‘Teorija velikog praska’ Kaley Cuoco kupnjom ljubimca iz Hrvatske pohvalila se na Instagramu. Iako je ljubiteljica smeđe-crvenih konja, bijeli Poker Face na prvu joj se svidio i sada uživa na njenom novom imanju.

Jedna od najplaćenijih američkih glumica Kaley Cuoco, poznata kao Penny iz ‘Teorije velikog praska’, već ima tri konja u svojem vlasništvu, a sada je poželjela dobrodošlicu ‘Hrvatu’ Poker Faceu. Kaley se povremeno natječe i na turnirima, a taj sport ju je zamalo koštao i noge. Jednom ju je prilikom za vrijeme treninga konj izbacio iz sedla, pri čemu je zadobila otvoreni prijelom noge. Srećom, liječnici su spasili stvar.

Poker Face u Hrvatskoj je bio odgajan za preponsko jahanje, a nakon što ga je prošle godine bivša vlasnica, naša nagrađivana jahačicaAndreja Novak, posudila Austrijancu Gerfriedu Puchu, on ga je utrenirao te s njim prošao kvalifikacije za europsko i svjetsko prvenstvo.

Konj je punih pet godina bio u vlasništvu hrvatske reprezentativke koja je ujedno i vlasnica Konjičkog kluba Jarun. S njim je osvajala mnoge međunarodne turnire, a zajedno su osvojili treće mjesto na prvenstvu Hrvatske. Također, s njim je osvojila i medalju na balkanskom prvenstvu.

Andreja se od Poker Facea teško rastala, no kako u Hrvatskoj nema uvjete za treniranje takvog grla, prodala ga je jednoj američkoj štali. Novak kaže da je uvjerena da u Hrvatskoj ima puno talentiranih jahača, no takvog konja se kod nas ne može dovoljno utrenirati.’Kako mi je Gerfried pričao, glumica je nedavno kupila jedno veliko imanje i sigurna sam da će Poker Face ondje uživati’, rekla je Andreja, koja je nedavno, nakon šest mjeseci, ponovno vidjela svoje omiljeno grlo.

Posjetila je veliki turnir u Miamiju, a usput otišla u Wellington gdje je konj bio u štali. Istaknula je da joj se jako obradovao.

#bella #belly #loveher photo cred @emmapacyna

A photo posted by @normancook on

‘Ovo će narušiti moj niz riđih konja, ali želim mu dobrodošlicu u naš tim’, pohvalila se glumica na Instagramu. Jahački sport popularan je i kod naših poznatih.

Vanja Mamić redovito posjećuje i jaše svog ljubimca na zagrebačkom Hipodromu, a jahanjem se bavi od malih nogu. Konjički sport pruža joj neobjašnjivu energiju, a kako kaže, nakon što siđe s konja osjeća se kao da može letjeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...