Spektakl ljepote: Krenule pripreme za Miss Zadarske županije

Karavana ljepote Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016. je stigla u prekrasan ambijent ILIRIJA RESORT-a u Biogradu na Moru.

Od danas kreću pripreme 10 finalistica koje 28.04.2016. očekuje finalna večer kada će jedna od njih postati Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016.

Pobjednica izbora će predstavljati županiju u finalu Miss Hrvatske početkom lipnja u Šibeniku.

Podsjetimo, prošlogodišnja Miss Zadarske županije Anja Bijelić je odlično odradila svoj mandat i prekrasno predstavila županiju zadnjih godinu dana, a upravo lijepa Anja kreće u veliki projekt “Aktiva Hrvatska” gdje u suradnji sa Renatom Sopek želi potaknuti građane Hrvatske da se bave sportom i to pod pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Pobjednici Miss Zadarske županije 2016. neće biti lako, jer je lijepa Anja ostavila ogroman dojam na cijelu Hrvatsku stoga organizatorima je zadak da i ovog puta od pobjednice učine da bude na ponos županiji, u što ne sumnjamo.

Voditelj programa Miss Zadarske županije je Davor Garić, a brojni domaći dizajneri i brandovi će predstaviti svoje nove kolekcije koje će nositi finalistce među kojima su: Bleu Homme, Pompea, Čarapica Design, Jo Jo Design, Božena Bratović Smolić, Boxeur Des Rues i Carol by Klara Ivanović.

U glazbenom programu nastupaju Antonija Šola i Diamond Soul Entertainment.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...