Cestitka_Uskrs

“Stanko Ožanić” predstavio svoje aktivnosti i projekte

Na Trgu Petra Zoranića u Zadru održana je završna konferencija projekta „Primjena inovativnih metoda podučavanja i komunikacije sukladno smjernicama ruralnog razvoja“ uz Poljoprivrednu, prehrambenu i veterinarsku školu Stanka Ožanića, Zadar.

Na završnoj konferenciji predstavile su se aktivnosti i rezultati projekta profesora i učenika Škole uz ostale sudionike i partnere na projektu. Predstavljena su slana i slatka jela s jagodama.

Ovim projektom osuvremenjen je školski kurikul za srednjoškolsko obrazovanje za smjer agroturistički tehničar u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića. Škola je osposobljena za interaktivan rad s učenicima primjenom suvremenih alata i metoda u praktičnoj i teoretskoj nastavi, a podignuta je i razina kvalifikacije 25 učenika za povećanu konkurentnost na tržištu.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu poziva „Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada“ u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića u Zadru.

Na projektu je sudjelovalo pet projektnih partnera: nositelj projekta Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadarska županija, Grad Zadar, Srednja škola Matije Antuna Reljkovića iz Slavonskog Broda i Srednja škola braće Radić iz Kaštel Štafilića.

Projekt je započeo u travnju 2015. godine i završava 20. travnja 2016. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.291.635,00 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...