Dobra opremljenost škole

U školi “Vice Vlatković” vježbaju učenici iz pet zemalja

Arhiva, ilustracija
Tamni način

OŠ Zapruđe iz Zagreba uključena je u projekt pod nazivom „Poticajno učenje za izbor mog budućeg zanimanja”, a vježbe će odraditi u Zadru u školi Vice Vlatkovića.

Želi se učenicima stvoriti poticajno okruženje koje će im pomoći da se što ranije usmjere na razvoj svojih interesa, sposobnosti i vještina, istraže svoje potencijale i tako postignu najbolji odabir srednje škole i svog budućeg zanimanja.

U Projekt je uključeno pet zemalja partnera: Estonija, Finska, Njemačka, Španjolska i Hrvatska. OŠ Zapruđe domaćin je skupa koji će biti održan 27. travnja 2016. g. u Strukovnoj školi Vice Vlatkovića u Zadru na kojem će učenici navedenih škola izvoditi vježbe iz elektrotehnike.

– Obzirom na dobru opremljenost Škole odazvali smo se zamolbi OŠ Zapruđe i bit ćemo domaćini susreta na koji dolazi 60 učenika i nastavnika iz navedenih zemalja koji će, uz izvođenje vježbi, imati prilike upoznati tehnološka dostignuća naše Škole te ljepotu i povijesne znamenitosti Zadra, kazao je ravnatelj Tihomir Tomčić.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar