U školi “Vice Vlatković” vježbaju učenici iz pet zemalja

OŠ Zapruđe iz Zagreba uključena je u projekt pod nazivom „Poticajno učenje za izbor mog budućeg zanimanja”, a vježbe će odraditi u Zadru u školi Vice Vlatkovića.

Želi se učenicima stvoriti poticajno okruženje koje će im pomoći da se što ranije usmjere na razvoj svojih interesa, sposobnosti i vještina, istraže svoje potencijale i tako postignu najbolji odabir srednje škole i svog budućeg zanimanja.

U Projekt je uključeno pet zemalja partnera: Estonija, Finska, Njemačka, Španjolska i Hrvatska. OŠ Zapruđe domaćin je skupa koji će biti održan 27. travnja 2016. g. u Strukovnoj školi Vice Vlatkovića u Zadru na kojem će učenici navedenih škola izvoditi vježbe iz elektrotehnike.

– Obzirom na dobru opremljenost Škole odazvali smo se zamolbi OŠ Zapruđe i bit ćemo domaćini susreta na koji dolazi 60 učenika i nastavnika iz navedenih zemalja koji će, uz izvođenje vježbi, imati prilike upoznati tehnološka dostignuća naše Škole te ljepotu i povijesne znamenitosti Zadra, kazao je ravnatelj Tihomir Tomčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...