Ubojstvo Macolinog brata bilo je naručeno?

Vijest da je u Zagrebu ubijeni 53-godišnji muškarac brat poznatog ličkog ugostitelja Željka Oreškovića – Macole brzo je odjeknula javnošću.

Dan kasnije – novi šok: ubojstvo je možda bilo naručeno.

– Stvarno ne znam što se dogodilo, neki pričaju da se radi o naručenom ubojstvu, a neki da je imao dogovoren susret s muškarcem koji mu je trebao vratiti posuđeni novac. Nisam ni znao da brat ide u Zagreb. Nadam se da će se saznati istina, kaže utučeni brat Željko za 24sata, dodavši da je iza sebe ostavio suprugu i sina te da je bio umirovljeni branitelj.

Naime, kako pišu 24sata, ubijeni Franjo Orešković – Macola se tog dana navodno trebao naći s muškarcem kojemu je bio jamac za kredit, a koji nije uredno podmirivao svoje obaveze prema banci. No, drugima je kazao kako ide u posjet sinu koji je na studiju u metropoli.

Policija tek treba saznati što se točno dogodilo te kobne noći.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...