Uhićen ubojica Macolinog brata

Zbog dovođenja u vezu s ubojstvom Franje Oreškovića, brata poznatog ličkog ugostitelja Željka Oreškovića Macole, na obavijesni razgovor priveden je sumnjivac. Riječ je o 30-godišnjem Dušanu V., inače starom policijskom znancu kojem zloporaba opojnih droga i imovinski delikti nisu strani, doznaje Jutarnji list.

– Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave zagrebačke, Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad tridesetogodišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva na štetu 53-godišnjaka. Sumnja se da je 30-godišnjak u četvrtak, 21. travnja oko 21.05 u Lopudskoj ulici prišao 53-godišnjaku i ispalio hitac iz vatrenog oružja od kojeg je 53-godišnjak na mjestu preminuo. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeli posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave, piše u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

Kako piše Jutarnji list, zagrebačkim istražiteljima sumnjivca je otkrila snimka iz obližnje slastičarnice gdje je zabilježen prolazak većeg automobila kakvog su opisale i svjedokinje koje su pronašle ubijenog Franju. Odmah za tim automobilom prošla je srebrna Škoda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...