Večeras veliko finale “Miss Zadarske županije” u Ilirija Resortu!

Večeras će u prekrasnom ambijentu Ilirija Resorta u Biogradu na Moru biti odabrana Miss Zadarske županije 2016., koja će nas predstavljati u finalu Miss Hrvatske 2016.

Ove godine sve djevojke dolaze iz naše županije, stoga iz organizacije ističu kako su ponosi na prekrasnih 10 finalistica koje su spremne danas predstaviti se u najboljem izdanju.

Tijekom priprema moglo se čuti iz kuloara da se ne zna koja je djevojka ljepša, što će svakako otežati “slatke muke” ocjenjivačkom žiriju koji će svoj konačan sud donijeti večeras u Ilirija Resortu. Očekuje se ogroman broj uzvanika, a zbog izuzetnog interesa traži se mjesto više.

Djevojke dolaze podržati aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija, kao i Miss Zadarske županije 2015. Anja Bijelić zatim Antonija Šola te mnogi drugi uglednici društvene scene.

Organizatori su sretni što su uspjeli karavanu ljepote dovesti u županiju te se nadaju da će nova Miss biti upravo ponos te će nas predstaviti u finalu Miss Hrvatske u najboljem izdanju , a nadaju da će naša djevojka titulu Miss Hrvatske dovesti u županiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...