Apel PU zadarske

Vozači, sutra oprezno – biciklisti su u županiji!

Arhiva, ilustracija
Tamni način

U srijedu, 20.travnja, u organizaciji tvrtke TOP SPORT EVENTS d.o.o. u održati će se druga etapa međunarodne biciklističke utrke, „Tour of Croatia-Race through the natural beauty 2016“, sa startom u NP Plitvička jezera“ u 10 sati do Splita.

Druga etapa prolazi kroz područje Zadarske županije, od Bruvna do Prevjesa, u dužini od cca 55 km, po DC-01.

Za vrijeme održavanja utrke, na dijelu ceste D1, D27 i lokalnim cestama na području Općine Gračac, u smjeru Zagreba i Knina, u vremenu od 09,30 do otprilike 12 sati, vršit će se fizička regulacija cestovnog prometa.

Povremeno će biti zatvorena cesta D1 i D27 radi sigurnog prolaska natjecatelja i pratećeg osoblja. Promet će se preusmjeravati na obilazne pravce u smjeru Sv.Roka i Gospića preko D50, odnosno na autocestu A1 ili obilazne pravce preko Lovinca i Sv.Roka prema Debelom Brdu u ličko-senjskoj županiji te dalje prema NP Plitvička jezera i prema Zagrebu.

– Molimo vozače i korisnike navedenih cestovnih pravaca za razumijevanje, strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa koju će u navedenom vremenu vršiti policijski službenici PU zadarske, apeliraju plavci.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar