Vozači, sutra oprezno – biciklisti su u županiji!

U srijedu, 20.travnja, u organizaciji tvrtke TOP SPORT EVENTS d.o.o. u održati će se druga etapa međunarodne biciklističke utrke, „Tour of Croatia-Race through the natural beauty 2016“, sa startom u NP Plitvička jezera“ u 10 sati do Splita.

Druga etapa prolazi kroz područje Zadarske županije, od Bruvna do Prevjesa, u dužini od cca 55 km, po DC-01.

Za vrijeme održavanja utrke, na dijelu ceste D1, D27 i lokalnim cestama na području Općine Gračac, u smjeru Zagreba i Knina, u vremenu od 09,30 do otprilike 12 sati, vršit će se fizička regulacija cestovnog prometa.

Povremeno će biti zatvorena cesta D1 i D27 radi sigurnog prolaska natjecatelja i pratećeg osoblja. Promet će se preusmjeravati na obilazne pravce u smjeru Sv.Roka i Gospića preko D50, odnosno na autocestu A1 ili obilazne pravce preko Lovinca i Sv.Roka prema Debelom Brdu u ličko-senjskoj županiji te dalje prema NP Plitvička jezera i prema Zagrebu.

– Molimo vozače i korisnike navedenih cestovnih pravaca za razumijevanje, strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa koju će u navedenom vremenu vršiti policijski službenici PU zadarske, apeliraju plavci.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...