Zadarska edukacija o korištenju pesticida odgođena

Radi nepredvidivih okolnosti edukacija za Održivu upotrebu pesticida za dobivanje iskaznice profesionalnog korisnika. s  5. i 6. svibnja. 2016. godine prebacuje se na 9. i 10. svibnja također s početkom u 17 sati u IMPACT centar, javljaju iz Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari, organizatora edukacije.

Učilište Faros u suradnji s Udrugom za ruralni razvoj Ravni kotari organizira šesti set predavanja i polaganja ispita za program Održive upotrebe pesticida, za dobivanje iskaznice profesionalnog korisnika.

Svi profesionalni korisnici i svi ostali  kojima su potrebni proizvodi za zaštitu, a koji još uvijek nisu dobili certifikat o održivoj upotrebi pesticida (svi koji koriste zaštitna sredstva) moraju imati potvrdu o položenom ispitu prilikom kupovine sredstava za zaštitu bilja. Ukoliko nemaju potvrdu, neće biti u mogućnosti kupiti tražena sredstva.

Zbog velike zainteresiranosti otvorili smo novi termin 9. i 10. svibnja s početkom u 17 sati u IMPACT centar Zadar.

Iznos od 299 kn pokriva sve troškove korisnika (predavanje, polaganje ispita, potvrda o položenom ispitu). Spomenuti iznos potrebno je platiti prilikom dolaska na predavanje/polaganje ispita.

Prijave slati na [email protected] ili telefon : 023 233-170 od 9 – 13 sati.

Tko sve treba imati iskaznicu profesionalnog korisnika?

1.      OPG i drugi poljoprivrednici (potkategorije: ratarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, povrćarstvo, ukrasno bilje i maslinarstvo).

2.      TVRTKE koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom,(d.d., d.o.o., zadruge), potkategorije: ratarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, povrćarstvo, ukrasno bilje i maslinarstvo).

3.      PRAVNE I FIZIČKE osobe koje održavaju javne površine (parkovi, okućnice, sportski tereni, ceste, pruge i druge javne površine) potkategorije: komunalne tvrtke i druge pravne i fizičke osobe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...