Zadarsko pivo proizvodit će se u Zadru!

Zadarsko craft pivo Plavuša, koje proizvodi pivovara Brlog, nakon uspješne Indiegogo kampanje ipak će se proizvoditi u Zadru, a ne u Šibeniku kako je originalno planirano!

Zadarsko craft pivo Plavuša, Brlog

Naime, za slučaj da kampanja nije prikupila traženi iznos od 13 tisuća dolara, proizvodnja je trebala biti pokrenuta u postojećoj pivovari u Šibeniku (uz obaveznu rentu) pa tako prvo zadarsko pivo ne bi bilo u potpunosti naše.

Ipak, iako je prikupljeno manje novca (11,856 dolara) Ana i Maja, osnivačice Brloga, uspjele su napraviti pozitivnu računicu, nabaviti prostor i najaviti kako će se s početkom u svibnju zadarsko craft pivo proizvoditi u Zadru i to u prostoru sa slike.

Brlog pogon

Boce, etikete, gajbe i sve ostalo stiže uskoro, a kada jednom stigne nastavite podržavati Brlog onako kako ste ga podržali i za vrijeme trajanja kampanje.

Neka Zadar, uz Marasku, dobije još jednog jakog proizvođača alkoholnih pića pa iako biti grad alkohola nije neka laskava titula, ona nas ipak stavlja na svjetske karte, a to uvijek pridonosi turizmu, ekonomskom rastu i koječem drugom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...