Započinje izgradnja biogradskog “Gardalanda”!

Tik pred turističku sezonu stiže nam novost koja će razveseliti ne samo turiste, nego i “domaće”. Naime, napokon će započeti izgradnja Fun Parka Mirnovec u Biogradu.

Riječ je o najvećem zabavnom parku na jadranskoj obali, a ujedno i o do sada najvećoj domaćoj investiciji u turističke sadržaje vrijednoj 15 milijuna eura, a više detalja o početku radova u srijedu će na tiskovnoj konferenciji u javnost iznijeti investitor Franjo Koletić i direktor Parka Boris Kovaček uz prisustvo lokalne vlasti, predstavnika ureda župana te gradonačelnika. Kako sada stvari stoje, Park bi svoja vrata trebao otvoriti najkasnije do 1.svibnja 2017. godine.

Podsjetimo, tematski zabavni park “Mirnovec” trebao je zaživjeti još na ljeto 2015., no zbog birokratskih zavrzlama na to smo morali pričekati još neko vrijeme. Naime, kako je Koletić u kolovozu objasnio za Antenu Zadar, “zapelo” je kod kreditiranja.

Park Mirnovec, projekt samoborske tvrtke “Mirnovec pirotehnika” bit će izgrađen uz samu Jadransku magistralu, odnosno u kontakt zoni između Grada Biograda i Općine Pakoštane. Zabavnih sadržaja nikako neće manjkati, pa će se na zemljištu od oko 50 000 kvadrata naći “roller coasteri”, vrtuljci, jezero za borbu brodova, pozornica za nastup artističkih grupa i još mnoštvo toga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...