Zdenka Zrilić kod Kolinde

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović primila je u privremenom uredu u Zadru organizatoricu Zadar Dogus Basketball Tournamenta te vlasnicu tvrtke S Event, Zdenku Zrilić.

Ispred organizacijskog odbora turnira, Zdenka Zrilić zahvalila je Predsjednici na pokroviteljstvu najjačeg europskog košarkaškog pripremnog turnira te joj uručila medalje s prošlogodišnjeg izdanja koje su rad zadarskog Muzeja antičkog stakla.

Predsjednica je upoznata s novim, trećim po redu izdanjem turnira koje će se održati od 22. do 25. rujna, a koji će ugostit neke od najboljih europskih klubova kojima će to biti završna priprema i testiranje forme uoči nove košarkaške sezone.

Organizatori ovogodišnji turnir najavljuju kao najatraktivniji i najbolji do sad. Slike s turnira prošlih su sezona obišle svijet, a Zadar će tih dana u rujnu ponovno postati centar košarkaškog zbivanja. Zadar Dogus Basketball Tournament protekle je sezone privukao veliku pažnju brojnih stranih medija pa je tako više od 150 akreditiranih novinara pratilo drugo izdanje turnira koji je iz godine u godinu sve jači.

Hrvatska ovim turnirom ima izvrsni sportski proizvod, a koji nam putem izravnih TV prijenosa u brojnim zemljama Europe i regije daje nemjerljivu reklamu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...