5 znakova da mu brak nije na pameti

Kako prepoznati da se nalazite u vezi s muškarcem kojemu je njegova sloboda važnija od toga da se konačno skrasi i ponaša u skladu sa svojim godinama? Ovih pet znakova otkrit će vam sve:

Izlike – najstarija taktika odugovlačenja koju muškarci imaju je “čekanje pravog trenutka”. Osim ako stvarno nije poštovatelj nekog vida astrologije pa smatra da je datum za dvije godine najbolji mogući, očito je da se radi o neozbiljnom liku kojeg se u brak može utjerati jedino mrtvog pijanog ili pod utjecajem opijata – a takav vam sigurno ne treba.

O braku se ne razgovara – ako je svaki razgovor o braku zapravo vaše moljenje da se konačno vežete pred oltarom ili matičarem, tu nešto definitivno ne štima – moderna žena ne treba moliti muškarca da je oženi, ako je brak sljedeći logični korak u vašoj vezi, a ne događa se … krenite vi dalje svojim putem, a on nek’ radi što hoće.

Odgoda vjenčanja – ukoliko vaš partner razmišlja o odgađanju ionako daleko postavljenog datuma, budite sigurni da nešto nije u redu, i to gadno.

Probni rok – ako se on želi oženiti, sigurno nema problema s tim da vas zaprosi, no ako njemu treba provjera u vidu probnog zajedničkog života i slično … pošaljite ga kvragu! Što mu to treba – da vidi kako peglate, znate li kuhati kao njegova mama i hoće li moći ići s dečkima na pivo kad hoće? Kaj god!

Zaruke bez datuma – ovo je potez očajnika koji je već iscrpio sve druge načine odgode braka – dao vam je prsten, ali nije ništa potpisao i može odgađati još barem dvije godine. A zašto?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...