Dalmatinac Tonči Tomić uspješni je hrvatski maneken koji se druži sa svjetskom elitom

On je pokorio svijet muškog modelinga. Druži se sa zvijezdama poput Kim Kardashian, Justina Biebera ili Paris Hilton. Upoznajte 26-godišnjegTončija Tomića čiji će vam torzo, drage dame, ubrzati otkucaje srca i povisiti tjelesnu temperaturu.

Dvadesetšestogodišnji Dalmatinac u svijet modelinga ušao je sasvim slučajno. Pruženu je priliku zgrabio objeručke i nije požalio kada je odlučio da svoj novac zarađuje na svojem izgledu.Konkurencija je velika pa često odlazi i na nekoliko castinga dnevno.

Tonci Tomic

‘Mnogima je to potpuno nezamislivo, no od samo sat – dva ovakvog poziranja, bez previše prolivenog znoja, na bankovni račun stižu izdašne svote novca. Pa recimo neki shooting vam može biti u Istanbulu 750 dolara za to snimanje, a u Miamiju će taj isti biti oko 2,500, tri, četiri’, priča Tomić o svom poslu.

Tonci Tomic

Kaže i kako je život modela u svijetu jako glamurozan. ‘Jako je glamurozan, imate sve što možete poželjeti, doslovno ne postoji klub u koji ne možete ući’, dodaje kršni Dalmatinac. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...