Finka, predsjednica Reformista: “Zadar napokon dobiva pravi i aktivni politički centar!”

Jučer je Narodna stranka – Reformisti Zadar dobila novu predsjednicu, liječnicu Dubravku Finku, inače voditeljicu zadarske podružnice Udruge za promicanje prava pacijenata.

Za Antenu, Finka otvoreno kaže kako joj je prvi cilj vratiti povjerenje “odbjeglih” Reformista i pokazati zadarskoj javnosti kako su čvrsta i ozbiljna stranka koja će preuzeti funkciju korektiva u društvu.

Bilo je problema koji su nas razjedinili. Članovi su počeli napuštati stranku, prepolovili smo se. Zato je prvi korak vratiti volju ljudima, kako onima koji su nas napustili tako i onima koji tek traže svoj put, za političkim djelovanjem. Mnogi su, nažalost, postali fatalisti i izgubili su povjerenje u politiku općenito. Vratiti ćemo im nadu. Pokazati da smo aktivni i ozbiljni. Posvetit ćemo se u prvom redu problemima u zdravstvu i školstvu, kako populistički kažemo “rak ranama” našeg društva. Smatram da za nas ima mjesta na političkoj sceni Zadra. Cilj nam je biti onaj pravi centar, kako smo se od početka i profilirali, kaže Finka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...