Građanima je dosta vozila po Poluotoku!

Čitateljica nas je danas kontaktirala s fotografijom dostavnog vozila tvrtke Roto koje je, prilikom uobičajenog obavljanja posla na Poluotoku, zauzelo cijelu širinu Ulice Špire Brusine.

Događaj se zbio u podne, u vrijeme kada oni prvi naši turisti najrađe okupiraju uske uličice najstarijega dijela grada. Ipak, umjesto lijepoga iskustva, ovoga puta doživjeli su ono stiskanja uza zid crkve Sv. Dominika što im sigurno neće ostaviti Zadar u lijepome sjećanju.

Čitateljica, kao i brojni drugi koji su nam se ranije javljali, zahtijeva od gradskih vlasti da se napokon zabrani promet vozilima po strogom centru našega grada, budući da zbog ovakvih situacija titula najbolje europske destinacije, prema njezinim riječima, zvuči kao lakrdija.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...