I u travnju uvjerljivo najčitaniji: 162.593 jedinstvenih čitatelja!

I trinaesti mjesec, uzastopce, portal Antene Zadar najčitaniji je u regiji. Iako već i nama iznošenje statistike zvuči kao jeftini plaćeni pamflet, brojke govore za sebe.

Čitanost koja je u travnju iznosila čak 162.593 jedinstvenih čitatelja, što zasebno potvrđuje i Google Analytics i Alexa, nastavak je tako zadržavanja pozicije tržišnog lidera u regiji.

 

Vjerni čitatelji u nizu zemalja i dalje su uz nas. Tako 92,48 posto posjeta uvjerljivo dolazi iz cijele Hrvatske, njih 1,41 posto iz Njemačke, 1,19 posto iz Bosne i Hercegovine, 1,07 posto iz SAD-a, a 0,57 odnosno 0,41 posto dolazi iz Srbije i Slovenije.

Zemlje - citanost u travnju 2016

I dalje visoki postotak čitatelja našim sadržajima pristupa putem mobilnih telefona, njih 63,60 posto. Sa stolnih računala i laptopa Antenu Zadar čita 34,20 posto čitatelja, dok preostalih 2,20 posto otpada na posjete s tableta.

Naša Facebook stranica u trenutku pisanja ovog teksta broji 40.765 pratitelja, naš Instagram profil prati više od 4 tisuće korisnika, a na Twitteru brojimo 1.548 pratitelja.

Nacionalni - travanj 2016

Ukupno, što se tiče pozicije na nacionalnoj razini, uzevši u obzir sve konzumirane stranice i navike čitatelja, ne samo informativne portale, mjesec travanj završili smo na 60 mjestu po nacionalnom dosegu.

Izvrsni rezultati i ostalih članica Antena Digital Group

I naš Jadranski portal tijekom travnja zabilježio je izvrsne rezultate, uzevši u obzir vrlo važnu činjenicu kako je isti s radom započeo prije manje od dva mjeseca.

Tako smo na Jadranskom portalu tijekom travnja zabilježili 42.629 jedinstvenih čitatelja. Što se tiče broja pratitelja na Facebooku, Jadranski portal broji njih 11.073.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...