Jedan od 20 najboljih klubova na svijetu nalazi se na Pagu

Noa Beach Club iz Zrća na otoku Pagu prestižni je svjetski klupski časopis Top DJ Mag uvrstio među 20 najboljih klubova svijeta, što je veliko priznanje klubu i doprinos promociji hrvatskog turizma, izvijestili su u ponedjeljak iz tog kluba.

– Ulazak među 20 najboljih klubova svijeta veliko je priznanje za dosadašnji rad, ali i obveza da budemo još bolji. Time smo se našli u samom vrhu globalne klupske scene, u konkurenciji klubova s Ibize, iz Las Vegasa, Miamija i Londona, ističu iz Noa Beach Cluba, najavljujući da će i ove sezone ugostiti neke od najboljih DJ-eva svjetske scene jer žele biti zamašnjak razvoja ponude na najvišoj svjetskoj razini.

Smatraju da je uspjeh to i veći jer se do prije dvije godine klub Noa nije niti spominjao u Top DJ Magu.

Kako ističu iz kluba Noa, taj klub radi zadnjih pet godina te kao sastavni dio destinacije Zrće u Novalji na otoku Pagu privlači oko 300 tisuća gostiju godišnje i zapošljava 160 ljudi.

– U zadnje četiri godine u razvoj programa i lokalne infrastrukture uložili smo 35 milijuna kuna, a s investicijamama nastavljamo i ove godine kada ćemo klub zbog velikog interesa i otvoriti ranije nego ikada, već 28. svibnja, poručuju iz tog kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...