Jednim “lajkom” podržimo nastup zadarskog DJ Andrologica na Exitu

Priliku za nastup na Exitu, najboljem europskom festivalu za 2016. godinu (priznanje “European Best Destinations” koje se dodjeljuje u suradnji sa Europskom komisijom) ima mladi zadarski DJ Andrej Božić – Andrologic.

The Prodigy, David Guetta, Wiz Khalifa samo su neka od glazbenih imena čiji je nastup potvrđen ovoga ljeta na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Kako bismo našem DJ-u omogućili da dijeli pozornicu s njima na, kako ističe BBC, Guardian, CNN, Conde Nast, Yourope, Lonely Planet, Superbrands, jednom od vodećih europskih i svjetskih festivala, dovoljno je ostaviti “like” na ovome linku.

Na službenoj stranici Exit festivala piše kako “njegova glazba pokazuje da je on producent s visokim iskazanim emocijama koje razbija monotoniju, potiče duh i oslobađa vaša osjetila”.

Andrologic (Andrej Božić), rođen je u Zadru, posljednjih 13 godina uspješno djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni kao DJ i promotor. U 2006, on i DJ Mony osnivaju “Manifest Group” za promicanje elektronske glazbene scene i organiziranje događaja i partija duž jadranske obale. Neki od izvođača koji su surađivali s njim na različitim projektima su Pascal FEOS, Jack de Marseille, Aril Brikha,Paolo Barbato, Petar Dundov, Robert G. Roy, DJ Mary, Ian F . Andrologic svojom izvedbom techno i tech-house setova konstantno dodaje doze groove-a od kojih podij pulsira.

U 2014. je počeo suradnju s Andix Records pod kojim su izdani prvi producentski uradci.

2015. godine kao sudionik Burn Residency projekta ulazi u Hrvatski TOP 5, te isto tako bilježi izdanja za Bugarski label Patent Skillz I Family Grooves.

Početkom 2016. godine traka “In My Mind” bilježi emitiranje na Oniric Factory Radio showu u New Yorku te je isto tako njegova traka “Better World” za Bugarski label Patent Skillz svrstana u Deeper Going Best 0ff 2015. kompilaciju koja se našla na 21. mjestu Beatport Top 100 Releases.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...