Libretići objavili prvu zadarsku himnu Zadru!

Svima dobro poznat dječji zbor Libretići i izvan granica zadarske regije odlučio je, zajedno sa svojim sjajnim stručnim timom, spjevati odu našem predivnom Zadru, i to ne bilo kakvu. Upravo onu – dječju, ali u koju će se sigurno zaljubiti svi oni kojima Zadar leži na srcu.

– Šu – šu -šu -šu, šumi more moga Grada… , moglo se već čuti više puta na raznim priredbama i produkcijama dok spot još nije ugledao svjetlo dana. Sada će sigurno pjesma zaživjeti u još širim razmjerima.
– Skladba je produkt zajedničkog projekta Magdalene Marđetko, naše LIBRETO gitaristice i diplomirane učiteljice koja je trenutno zaposlena u O.š. Petra Preradovića, odličnog glazbenika i mentora Dinka Habuša, Renata Babića kojega, s obzirom na svoje glazbene uspjehe, staž i iskustvo, nije potrebno posebno predstavljati, genijalnog fotografa Saše Čuke, čijih sam radova osobno velika obožavateljica, te moje malenkosti, ozareno kaže Ivana.
“ZADARSKA BAJKA” je jučer doživjela svoju televizijsku premijeru na nacionalnoj Top Listi Dječje televizije. Tamo se sada nalazi uz PRVU LJUBAV TO JE, koja je suvereno zasjela na prvo mjesto iste ljestvice. Za što bolji plasman ZADARSKE BAJKE na Top listi Dječje televizije možete glasati na 0615273, a za PRVU LJUBAV TO JE, koja ima najbolje moguće izglede da 12.6. bude proglašena HITOM LJETA 2016.godine, na 0615262.
– Neopisivo smo sretni, radosni i ponosni što na ovako lijep, autentičan i plemenit način imamo priliku predstaviti svoj voljeni Grad čitavoj Hrvatskoj. Naša su predivna djeca to učinila izvanredno. Zadar treba voljeti svaki dan, upravo unutar onoga što znamo raditi najbolje, i to – glasno i javno!, jednoglasno su zaključili Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš, umjetnički voditelji LIBRETA.
Spot možete pogledati ovdje.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...