Lipanj započnite odličnim serijama na Pickboxu

Pickbox je i ove godine jedna od najboljih platformi po pitanju novih serija. Osim što je na ekrane doveo Paula Giamattija i Damiana Lewisa u ‘Milijardama’, 50 Centa u seriji ‘Moć’, Billyja Boba Thorntona u ‘Fargu’, tu su i 3 odlične serije uz koje ćete voljeti provesti lipanj. Pripremite se na puno novih epizoda jer 1. lipnja dolaze druga i treća sezona ‘Crnih jedara’ (‘Black Sails’), krimi-serija ‘Smrt u raju’ (‘Death in Paradise’) smještena u trope i drama ‘Izopačeno’ (‘Twisted’).

Druga sezona ‘Crnih jedara’ puna je iznenađenja

Ako se još niste uspjeli zakačiti za najbolju gusarsku seriju ikad snimljenu, ovo je idealno vrijeme da se prebacite u gusarski mod i udomaćite s ekipom bradatih propalica iz serije ‘Crna jedra’.

Nove sezone u vaše će domove iskrcati brodove pune pustolovine, nasilja, razračunavanja na kopnu i moru, a naravno da će biti i golotinje jer gusari jako vole posjećivati gole dame u bordelima kada su na kopnu.

Oni koji su gledali prvu sezonu, znat će koja je nakana kapetana Flinta (Toby Stephens) i njegove posade, gdje će se naći krajem prve sezone i što će im možda pokolebati planove, a oni koji još nisu gledali ništa, neka samo znaju da će ih autentična atmosfera i kompleksni zapleti odvesti ravno u 1715. godinu, još dublje u prošlost od ‘Otoka s blagom’.

Tropska detektivska zagonetka

Baš kao i ‘Crna jedra’, i BBC-jeva detektivska serija ‘Smrt u raju’, događa se na Karibima. Točnije, na fikcijskom otočiću St. Marie koji, s obzirom na broj stanovnika, broji neobično velik postotak ubojstava na godinu. A kako se otočani ne znaju nositi s tolikim ubojstvima, na otok im pristiže britanski ekscentrik (Ben Miller) koji mrzi pijesak, sunce i sve ono što ovaj otok čini idealnom turističkom destinacijom. Čovjek koji usred ljeta nosi odijela i ne podnosi otočki život, detektiv je sa savršenim njuhom za ubojice i kriminalce.

Ovu tropsku krimi-dramu po epizodi pratilo je i do 8,5 milijuna ljudi, a na Pickboxu su od 1. lipnja dostupne čak 4 sezone. Po epizodi vas čeka jedno misteriozno ubojstvo, a osim puno strepnje, očekuje vas i puno sunca.

Teen-drama koja to nije

Zamislite seriju o tinejdžerima koja nije samo za tinejdžere i koja pomno i pametno gradi misteriju oko ubojstva. Ako još dodate kompliciranog i samozatajnog momka poput Dannyja (Avan Jogia) koji ima krvavu prošlost i još nekoliko tinejdžera koji nešto kriju, dobit ćete ‘Izopačeno’ – pametnu seriju o dečku koji je s 11 godina ubio svoju tetku i kojeg 5 godina kasnije sumnjiče za još jedno ubojstvo.

Ova serija dostojanstven je nastavak pametnih teen-trilera koji katkad znaju zaplašiti mračnom atmosferom, ali koje je pravi užitak gledati.

Zadržite dah i bacite se na kompletnu seriju koju ćete zajamčeno pogledati u samo nekoliko dana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...